September 25, 2010

Fall

 Fall

Fall
It's official now. Fall has begun. You won't hear me complain about this September's weather. It was nice as a real September should be. But yesterday the first signs of Fall were showing. Cloudy, sunny by moments, a little more windy, some rain and the first fallen leaves. It makes me want to bake and make soups and knit. Little H. announced we should start thinking about getting her some new boots.

I hope this Fall will last long into winter...

6 comments:

nicole/brussels said...

voor mij één van de mooiste seizoenen, en zoals je zegt; tijd om aan een gezellige, warme huiskamer te denken, de geur van verse soep in je neus, of van vers gebakken brood, en ook van lui in de zetel met een goed boek!
tijd om kastanjes, eikels, mooie bladeren en takjes met vruchtendoos er nog aan te rapen en dan een mooi stil leven te maken...dit is herfst op zijn best!
by the way, mooie foto's en hoop er nog vele mooie te zien van je!

kleine said...

Gho, als heel die herfst zo regenachtig gaat zijn als de afgelopen dagen dan heb ik toch liever een sneeuwerige winter eigenlijk.

meisje van vervlogen dagen said...

Wat een prachtige foto's. Ik had niet gedacht dat je nederlands (of vlaams?) was. Je blog ziet er onnederlands uit, wat als compliment bedoeld is! Je hebt me erg geholpen bij het maken van tassen, dat wilde ik je even laten weten!

blue moss said...

i love fall...but it's been so, so hot here. ....
glad you are enjoying a little fall weather and, it's always fun to go boot shopping :)
michelle

Anonymous said...

Are you Belge? Just by curiosity...
Thanks.

Anna

AssignmentHelps said...

Amazing post, thanks for sharing this.
AF1101 Introductory Financial Accounting

Related Posts with Thumbnails